AMBACHT, PASSIE
& KWALITEIT
AMBACHT, PASSIE
& KWALITEIT
AMBACHT, PASSIE
& KWALITEIT
AMBACHT, PASSIE
& KWALITEIT

Over ons, vier generaties slagersambacht

Corina Wisse, heeft sinds augustus 2017 het slagersvak en de winkel in Huijbergen van vader en moeder Wisse overgenomen. Ze zegt: “Dat maakt mij de vierde generatie in onze slagersfamilie; ruim honderd jaar werken in een ambachtelijk bedrijf. 

Hun traditie en toewijding zet ik dan ook dankbaar voort.

Respect voor oorsprong is mij met de paplepel ingegoten en vormt uiteraard ook de basis van de bedrijfsvoering. Laat je inspireren door ons toegewijde slagersambacht, de zelfgemaakte gerechten en recepten van weleer. Wij maken onze salades nog altijd volgens oma’s recept en dat geldt eigenlijk voor al onze producten. Brood komt van de ambachtelijke bakker en wordt vers afgebakken, bouillon voor onze soepen trekken we zelf en onze maaltijden zijn dagvers bereid. 

Wij staan iedere dag met veel plezier voor je klaar en hechten veel waarde aan de persoonlijke contacten met onze klanten. Aarzel niet als je iets bijzonders wilt koken of iets te vieren hebt. We denken graag met je mee, voor de beste kwaliteit vleesgerechten.”

Corina Wisse

Marinus
Izaak
Frans
Corina

Team


Naam: Denise de Bruijn
Functie: Verkoopster
Over mij: Ik ben Denise de Bruijn, 29 jaar en woon in het mooie Roosendaal, samenwonend met mijn vriend en twee prachtkinderen. Zit al ruim 12 jaar in de Slagersbranch en sinds 1,5 jaar hier in Huijbergen, waar ik het enorm naar mijn zin heb met mijn (TE) gekke collega's. Liefst hou ik me bezig met de maaltijden, broodjes en uiteraard er zijn voor de klanten. Nice to meat you.
 


Naam: Patricia van Nijnatten
Functie: verkoopster
Over mij: 32 lentes jong en samen met mijn vriend trotse ouders van onze zoontjes Javi en Kian.
Samen wonen wij in Roosendaal. Het sociale contact met de klanten vind ik erg gezellig. Graag hoop ik u snel te zien bij ons in de winkel te Huijbergen
Tot snel!!

 

Angelique
Naam:Functie:
Over mij:


Naam: Frans Wisse
Functie: Slager
Over mij: Ik ben Frans Wisse, 21 jaar oud en slager in deze prachtige slagerij. Mijn opleiding heb ik gekregen van mijn opa die ruim 20 jaar slager was in Huijbergen. Ik hoop jullie snel te zien in de winkel en zal zorgen dat er een mooi assortiment voor u klaar ligt. 
 


Naam: Sanne van Wezel
Functie: Verkoopster
Over mij: Ik ben Sanne van Wezel, 19 jaar en ik woon in Huijbergen. Ik studeer in Rotterdam en in het weekend werk ik bij de leukste slagerij van Brabant; hopelijk tot snel!
 


Naam: Meike Verdaasdonk
Functie: Weekend hulp
Over mij: Hoi ik ben Meike en ik ben 16 jaar en woon in Huijbergen. mijn hobby is atletiek! mijn favoriete afstand is de 400 meter, Nederlands kampioen ben ik op het onderdeel verspringen! 
 


Naam: Freke Buijtenweg 
Functie: Verkoopster
Over mij: Hoi allemaal ik ben Freke, ben 18 jaar en kom uit Huijbergen. Ik zit op school in Den Bosch. Daar studeer ik voedingsmiddelentechnologie en in mijn vrije tijd werk ik met veel plezier bij slagerij Wisse!
 


Naam: Frauke van Eekeren
Functie: Verkoopster
Over mij: Ik ben Frauke, 17 jaar en woon al mijn hele leven in het mooie Huijbergen.Ik werk nu al tijd als verkoopster in de leukste slagerij van Brabant! Ik vind het super leuk om met alle klanten een babbeltje te maken, dus wanneer zie ik U om een babbeltje te maken?
 


Naam: Nevhil Harren
Functie: Weekend hulp
Over mij: Mijn naam is Nevil Harren ik ben 15 jaar oud en woon in Huijbergen. Ik werk elke week als afwasser bij Slagerij Wisse.