Vier de feestdagen met Slagerij Wisse!


Kerst biedt een moment van rust en bezinning midden in de winter. Het is ook een tijd van gezelligheid om met familie en vrienden samen te komen. Herinneringen worden opgehaald en de hoop uitgesproken op een goede toekomst in het nieuwe jaar. 

Het is een tijd om samen te eten en te drinken!

Ook dit jaar kunt u voor uw kerstdiner en uw kerstbrunch terecht bij Slagerij Wisse. Met het kerstassortiment van Slagerij Wisse maakt u uw kerst helemaal compleet. De culinaire volmaakte kwaliteit voor quality time met vrienden en familie!

Wat dacht u van onze handgeknoopte rollades, gourmetschalen of overheerlijke wildpatés? Natuurlijk hebben we nog veel meer! Teveel om op te noemen. Download onze kerstbestellijst om te zien wat we nog allemaal meer hebben. 

U kunt de kerstbestellijst uitprinten, invullen en dan langsbrengen in onze winkel in Huijbergen die voor de feestdagen extra feestelijk is aangekleed. Natuurlijk mag u uw bestelling ook telefonisch doorgeven (0164 - 642331) of die per e-mail naar ons doorsturen (info@slagerijwisse.nl). 

We horen graag van u en zien u graag in onze winkel verschijnen. Voor ons is kerst pas af als wij weten dat uw kerstdiner en oudjaar – én alle dagen er tussenin – perfect zijn.>> DOWNLOAD DE KERST 2019 BESTELLIJST HIER


Slagerij Wisse
Westerstraat 3
4635 CS Huijbergen